Yeah, je bent zwanger!

In negen maanden groeit er van een klein hompje cellen een heel mensenlijfje in jouw buik. Er gebeurt van alles en je lijf is hard aan het werk. Een spannende periode waar je (opnieuw) transformeert tot mamma. Wil je samen aan de slag zodat je fysiek en mentaal fit blijft, meer vertrouwen krijgen in je lichaam en je goed voorbereiden op de bevalling? Het is extra belangrijk om als zwangere en aanstaande moeder zo goed mogelijk voor jezelf en daarmee je kindje te zorgen. En ik help je daar graag bij!

Wil je...

Dan is deze cursus voor jou

Ik neem je graag mee op reis zodat jij je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de bevalling. In zes weken en met ruim 25 video’s komen de belangrijkste thema’s aan bod. Je krijgt nuttige informatie, gaat aan de slag met opdrachten, volgt yoga- en meditatielessen en oefent met verschillende ademtechnieken. Lekker op je eigen tempo en wanneer het je uitkomt vanuit de comfort van je eigen huis.

Vergoed door verzekeraars!

Er zijn een aantal verzekeraars die de cursus (deels) vergoeden wanneer je aanvullend verzekerd bent. Zo hebben deelnemers de cursus vergoed gekregen bij oa VZ, Univé en VGZ. Dus neem vooral contact op met jouw verzekeraar om hiernaar te informeren!

Soms wordt er gevraagd naar mijn registratienummer bij Vereniging Yoga Nederland. Dit nummer is VYN4733. 

(normaal €129,-)

Wat een fijne cursus! Ik raad deze cursus iedere zwangere vrouw aan. Het zit zo goed in elkaar met fijne rustige yoga sessies, meditaties en extra bonus informatie die je echt niet wilt missen. Daarnaast is de stem van Milou heel prettig om naar te luisteren, ook niet geheel onbelangrijk. Ben helemaal zen na elke sessie! Dank je wel Milou voor het maken van deze cursus 🙏🏽
Lavinia Frantzen
Mega fijne cursus tijdens mijn zwangerschap om fit te blijven en in te plannen op de momenten die ik wil. Ontspannen en down to earth yoga met Milou, mega aanrader!
Carlijn van Uum
De yogazwangerschapscursus is een fijne manier om je fit te voelen tijdens je zwangerschap en voor te bereiden op het moederschap. De yoga en meditaties zijn heerlijk om te doen en daarnaast deelt Milou ontzettend veel fijne informatie zonder taboe, heerlijk open en informatief.
Gabrielle Koster
Ik wilde graag tijdens mijn zwangerschap fit blijven en tegelijkertijd mezelf voorbereiden op de bevalling. Met deze cursus krijg je twee vliegen in een klap. Ik voel me goed geïnformeerd en heb meer vertrouwen gekregen in mijn lijf. Ook heb ik vaak moeten lachen, wat ik een fijne afwisseling vond.
Nienke Dettmeijer

Bekend van..

Wie is Milou?

"Ik wil jou helpen om met een lach op je gezicht en vertrouwen in je lijf dit mega avontuur aan te gaan!"

Ik wil je helpen om zo fit mogelijk te blijven. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Door je lichaam te bewegen en stil te staan bij de zwangerschap en alle gedachten en gevoelens die daarbij komen kijken. Met deze cursus wil ik vrouwen helpen meer vertrouwen te krijgen in zichzelf en hun lichaam.

We gaan yoga’en, mediteren, ademhalen en ik deel ook nuttige info en oefeningen in mijn werkboeken. Zo kan je adem ontzettend goed helpen om te ontspannen en ook bij de bevalling. En dan bedoel ik niet dat je helemaal pijnvrij gaat bevallen of zelfs een orgasme gaat krijgen. Dat is niet het doel van deze zwangerschapsyoga-cursus en als het toch gebeurt good for you! Ik neem je mee op reis zodat je op je eigen tempo goed voor je lijf zorgt, meer leert over de veranderingen die je lijf ondergaat en de verschillende fasen van de bevalling. Ook houd ik van humor, dus er mag zeker gelachen worden. 

Milou geeft sinds 2015 yogales. Drie jaar geleden begon ze ook haar YouTube-kanaal ‘Yoga met Milou’, waarmee ze inmiddels meer dan 1,6 miljoen mensen de mat op heeft gekregen. Daarnaast begeleidt ze ook profvoetballers om het meeste uit hun lijf te halen en is ze de nieuwe mobility- en yogavorm ‘Mogy’ aan het lanceren in meerdere sportscholen. Ze is zelf mamma van Khaya en op dit moment zwanger van een dochter. Ze weet dus heel goed hoe spannend zwanger zijn en bevallen kan zijn en hoe je lijf verandert. Naast de vier yoga-opleidingen (Teacher Trainings) die ze gevolgd heeft, heeft ze ook een verdieping zwangerschapsyoga gevolgd. Met haar kennis en ervaring hoopt ze vrouwen te kunnen helpen om net zo’n fijne zwangerschap en bevalling te krijgen zoals ze zelf heeft gehad!

Yogadocent

Milou Turpijn

review

"Heerlijk om weer te sporten"

“Ik ben zelf 35 weken zwanger en wist niet zo goed wat ik moest doen met sport. Gelukkig was daar yoga met Milou, echt super fijn! Heerlijk om weer te sporten en dat met 35 weken. De cursus is heel overzichtelijk en relaxed. Zeker een aanrader!”

Isabelle Winnubst

Garantie

Ik geloof in een 100% tevredenheidsgranatie. Daarom krijg je als je binnen 10 dagen niet tevreden bent, je geld terug.

Na het volgen van deze cursus

Voel je je fitter tijdens de zwangerschap. Weet je hoe je goed voor je lijf kunt zorgen en waarom er speciale zwangerschapsyoga bestaat.

Heb je geoefend met de verschillende ademtechnieken die je kunnen helpen met de bevalling en zorgen voor extra ontspanning gedurende de zwangerschap.

Heb je meer vertrouwen in jezelf en je lijf. Ben je eventuele angsten en onzekerheden aangegaan en heb je die ingewisseld voor positieve gedachten.

Heb je bewust stilgestaan bij je zwangerschap en contact gemaakt met je baby voordat je hem of haar daadwerkelijk in je armen hebt gehouden.

Ik ben Lynn,

Toen ik voor het eerst zwanger was vond ik het ontzettend spannend! Hoe bereid ik me goed voor? Hoe zorg ik dat ik mijn lijf zo fit mogelijk houd?

Gelukkig zijn er al vele vrouwen voor jou gegaan die allemaal een kind op de wereld hebben gezet.

Ook al is je zwangerschap en bevalling iets spannends, het kan ook een hele mooie en bijzondere tijd zijn. Ik wil je graag helpen om het zo te beleven!

Veelgestelde vragen

De cursus is geschikt voor alle fasen van de zwangerschap. gedurende de weken zul je merken dat we steeds meer toewerken naar de bevalling en de periode erna. Alle yogalessen zijn veilig om gedurende de hele zwangerschap te volgen. En omdat je toch 9 maanden lang toegang hebt, kun je al vanaf het moment dat je zwanger bent de cursus volgen en de video’s die je fijn vindt, blijven herhalen. 

Nader je het einde van je zwangerschap dan is het vooral belangrijk om te bedenken waar jij behoefte aan hebt. Misschien is dat wel even helemaal niets. Of misschien vind je het juist wel fijn om te blijven bewegen, nog meer te lezen en leren over de zwangerschap en bevalling. Ook zitten in de cursus veel meditaties en yoga nidra sessies die je kunnen helpen om te ontspannen. De cursus is verdeeld in zes weken, maar wil je er sneller doorheen dan kan dit ook. Alle video’s zijn direct toegankelijk en je zou bij wijze van spreken de cursus in 1 week kunnen proppen als je er elke dag 3 uur aan zit. 

Je zou de cursus zonder yogaspullen kunnen volgen. Maar een fijne yogamat beweegt toch een stuk lekkerder dan de koude vloer. Ook kan het fijn zijn om een meditatiekussen of bolster aan te schaffen. Ook dit is geen must. Je kunt ook gebruik maken van ‘gewone’ kussens.

Deze cursus is zeker ook geschikt als je voor de tweede, derde, vierde of who knows vijfde keer zwanger bent. Je lijf ondergaat namelijk opnieuw een transitie. Het is dus altijd fijn om goed voor je lijf te zorgen en deze zo fit mogelijk te houden. Misschien dat je sommige informatie die ik deel al kent, maar het is nooit verkeerd om dingen vaker te horen ;).

De cursus is voor iedereen, dus ook voor vrouwen die nog nooit aan yoga hebben gedaan. Het kan wel zo zijn dat je de Move & Flow lessen die wat sneller gaan, wat lastiger vindt om te volgen. Neem vooral de tijd die jij nodig hebt. Neem wat vaker een pauze en volg vooral de les een paar keer. Je zult al snel merken dat het steeds makkelijker gaat. Overigens zijn er ook genoeg ‘beginners’ lessen, dus je zou er ook voor kunnen kiezen om de Move & Flow lessen te skippen. 

Nadat je de cursus hebt aangekocht ontvang je een link met inloggegevens. Je krijgt dan direct toegang tot de cursus en alle video’s. 

Je hebt negen maanden toegang tot de cursus. In die tijd kun je elke video zo vaak als je zelf wil herhalen. Dus vind je jouw ultieme favo workout, doe vooral die elke week. En sowieso zou ik de ademtechnieken aan het einde van de bevalling 2-3 keer per week oefenen. 

Doe nu mee (tijdelijk voor €69)

Aanvullend verzekerd?

Er zijn een aantal verzekeraars die de cursus (deels) vergoeden wanneer je aanvullend verzekerd bent. Dus neem vooral contact op met jouw verzekeraar om hiernaar te informeren! Soms wordt er gevraagd naar mijn registratienummer bij Vereniging Yoga Nederland. Dit nummer is VYN4733.