Spring op de mat!

Investeer in jezelf en in je lijf en begin op je eigen manier. Check welk programma het beste bij je past of klik direct door naar mijn YouTube-kanaal om te beginnen vanuit je woonkamer. Yes, you can!

YouTube-kanaal

Geen ervaring met yoga? Geen excuus! Op het YouTube-kanaal ‘Yoga met Milou’ staan inmiddels 40+ video’s die je gewoon vanuit je woonkamer kunt volgen. Hoe makkelijk is dat? Ervaring of geen ervaring. Zwanger of topsporter. Puber of 65+er. Ruim 1.6 miljoen mensen gingen je voor…

You’re next! Rol je mat uit en duik head-first in de wereld van yoga. Pinkie promise dat je hier ab-so-luut geen spijt van gaat krijgen. Tot zo!

Zwangerschapsyoga-cursus

YEAH, je bent zwanger! Je zorgt nu niet alleen voor jezelf maar ook voor je baby én ondergaat een transformatie: je wordt sensitiever, je lichaam verandert en je hebt andere behoeften. Wauw! Tijdens deze cursus help ik je om deze reis zo fit en gezond mogelijk te volbrengen. Ook zul je meer vertrouwen krijgen in jezelf en in je lichaam.

We staan stil bij alle veranderingen en vooral bij het wonder dat zich voltrekt in jouw lijf. Op jouw manier, baby momma!

Retreats

‘Yoga met Milou’ on tour? Tuurlijk! Rol je mat uit op locatie voor de ultimate experience. Retreats worden georganiseerd in samenwerking met trainers die matchen met Yoga met Milou. Trainers die ik persoonlijk te gek vind. Zo staat er een retreat gepland voor eind september met zussen Laura en Isabelle Hof (jazeker, de dochters van Wim Hof) in Hilversum. En ja, je raadt het al: tijdens dit retreat gaan we yoga combineren met de Wim Hof Methode waarbij we de krachten van koude training, ademhaling, mindset/focus en yoga combineren tot een superpower. Door verschillende oefeningen en natuurlijk het training voor het bekende ijsbad zorgen we ervoor dat je je zowel fysiek als mentaal sterker voelt dan ooit tevoren. Hier wil je bij zijn! Wil je op de hoogte worden gehouden over dit retreat? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via onderstaande link.

Intense Performance

Ready to skyrocket? Dan is 1-op-1 begeleiding in het Intense Performance traject de beste fit voor jou. Met een op maat gemaakt programma gaan we aan de slag met jouw specifieke doelen. We meeten minstens 1x per week om samen te trainen en daarnaast neem je minstens 3x per week 15-30 minuten de tijd om zelf te knallen. Ik geef je bewegingen en opdrachten mee zodat je je nooit hoeft te vervelen ;). Dit programma draait om het bereiken van jouw ultimate goals. Terwijl jij voor goud gaat, verzorg ik de mat en naast-de-mat-begeleiding. Klaar om fysiek, mentaal en spiritueel te zweten? Go!

LET OP: Dit programma zit momenteel VOL. Meld je aan voor de wachtlijst en ontvang meer info als er een plekje vrij is gekomen.