Who says what

TE GEK! Ik heb geen andere woorden voor jullie reacties op de video’s van mijn YouTube-kanaal. Het is zo bijzonder om terug te zien hoeveel mensen resultaten boeken door simpelweg mijn video’s te bekijken vanuit hun woonkamers. Zo simpel is het dus! Check hieronder wat anderen vinden van ‘Yoga met Milou’:

‘Ik moet ff zeggen hoe leuk ik je vind ik hou van jou yoga video’s. Ik heb ze allemaal gezien veel geleerd ook. Maar ik vind je episch: ‘Lalalallalala we gaan weer lekker Lullen’ geniaal 💫. Ik moest even iets achterlaten. Mooi mens’ – Sharon Teiken (yogadocent)

‘Ik was nooit zo van de yoga….vanaf vandaag wel! Je hebt een hele prettige stem en coacht geweldig van oefening naar oefening. Dank je wel en succes. Ik blijf met je mee doen 🙌🏼🙏🏼😘 ‘ – Neely Verbaan

‘Super fijne oefening voor mijn rug. Bedankt milou. Dankzij jouw lessen ben ik de coronatijd goed doorgekomen. Super fijn iedere ochtend mee beginnen. Ook je nieuwe meditatie oefeningen.’ – Nicole van Engelen

‘Hé Milou, geweldig dit. Langzaam aan weer flexibel aan het worden. Had jaren eerder yoga moeten gaan doen haha.’ – Wilma Wolf-Mahn

Geinige feitjes

0
views op YouTube
uren gekeken
0
Intense deelnemers

Intense Performance = VOL

Misschien viel het je al op dat in de opsomming hierboven naast alle imposante getallen ook het getal ‘2’ staat. Op dit moment zitten er namelijk twee personen in mijn Intense Performance Programma. Om de intensieve begeleiding te bieden, lukt het mij momenteel ook niet om meer mensen te begeleiden. Dus voorlopig is het programma vol, maar geef je vooral op voor de wachtlijst en ik neem contact met je op zodra er een plekje vrij is!

Een van de personen die ik begeleid is profvoetballer Devyne Rensch: “Ik ben begonnen met yoga, omdat het belangrijk is om in de topsport het maximale uit je lichaam te krijgen. In de yogalessen van Milou worden yoga-, mobiliteit- en ademhalingsoefeningen gecombineerd, wat de perfecte toevoeging is op de trainingen die ik als profvoetballer volg. Met yoga train ik mijn lijf op een totaal andere manier, waardoor ik nog krachtiger, mobieler en flexibeler ben. Het helpt mij om op de juiste manier te ademen en zo nog meer uit mijn spieren te halen. Yoga geeft mij rust, kracht en energie wanneer ik dat nodig heb, en dit is voor een topsporter heel belangrijk. Milou is een hele goede, grappige en strenge yogadocente, die houdt van grappen maken maar tegelijkertijd ook serieus te werk wil gaan. Vooral voor yoga is dat wel belangrijk dus ze is de ideale docente 💪🏽.” Devyne Rensch – profvoetballer bij Ajax en Nederlands elftal.