Meer over yoga

‘I don’t have any magic to give you. I am here to lead you back to a place where you can remember your own’

Of je jaren op de bank hebt gezeten voor de televisie en toch echt weer wil gaan bewegen of al topatleet bent en jezelf wil verbeteren in je sport. Of misschien ben je jezelf een beetje verloren of juist op een jarenlange expeditie om jezelf beter te leren kennen. Je bent bij mij aan het juiste adres. Het klinkt misschien als allemaal uiterste, maar yoga is echt de wonderpil voor iedereen die zich in bovenstaand kan herkennen. 

Yoga gaat over je lijf optimaal kunnen gebruiken. Of je nu een jonge topsporter bent of een krakkemikkig oud omaatje of opaatje. Yoga kan je helpen om je mobiliteit te verbeteren, je lijf sterker te maken of juist soepeler en je lekkerder in je vel te voelen. Dat is zo voor de gewone mens en zelfs voor topsporters. Topatleten merken dat wanneer hun mobiliteit verbetert ze sneller en sterker worden. Ook hebben ze minder last van blessures en pijntjes. 

Ook is yoga is bij uitstek de ‘sport’ waar we naar binnen keren. We gaan op een bewuste manier ons lijf bewegen, waarbij we ons constant afvragen: wat voel ik? Door te bewegen, ademen en vooral even niet na te denken. Gewoon even helemaal zijn op de mat. De yoga geeft je ook een goede spiegel. Hoe voel je je? Fysiek, maar ook mentaal? Kan je er om lachen als je uit een balanshouding valt of loop je direct op jezelf te schelden? Yoga kan je ook helpen om met stress en druk om te gaan. Dus ben jij topsporter en wil jij je zenuwen de baas worden? Of topondernemer en beter je stress kunnen managen? Met yoga, mobility en ademhalingsoefeningen geef ik je de tools om jezelf te helpen.